PALVELUT

JÄSENKORJAUS & HIERONTA

MAKSUVÄLINEET:

Kaikki maksukortit, käteinen, mobilepay, lasku sähköpostiin, (paperisena 5 €), Smartum, E-passi, Edenred ja Eazybreak

Jarkko

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Lihasten pehmentämisessä käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa sively, painelu ja puristelu. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset; pääasiassa se kuitenkin vaikuttaa vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa.

~

Jäsenkorjaus on yksi Suomalaisen kansanperinteen hoitomuoto, jonka juuret ovat vahvasti pohjanmaalla. Jäsenkorjauksen avulla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja. Hoito perustuu kehon epätasapainotilojen, jännitysten ja virheasentojen purkamiseen vartalon omia liikeratoja apuna käyttäen.

Jäsenkorjaus on pehmeä ja turvallinen hoitomuoto, eikä se tuota kipua. Hoito tehdään pääsääntöisesti aina ohuen vaatteen läpi tai pyyhkeen kanssa.

Käytän työssäni yhdistäen näitä hoitomuotoja monipuolisesti. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi haastattelen asiakkaani ensimmäisellä käynnillä ja kunnioitan asiakkaan toiveita hoidon aikana. Hoitokertojen määrä on yksilöllistä, yleensä vaivat alkavat helpottaa 2-5 kerran jälkeen. Säännöllinen ja ennaltaehkäisevä hoito on suositeltavaa ja hyödyllistä.


 

VYÖHYKETERAPIA

Suvi

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen, kehon hyvinvointia ja sisäistä tasapainoa edistävä hoitomuoto. Hoidossa käsitellään jalkaterien alueella sijaitsevia heijastepisteitä, joiden kautta keho saa toimintoja normalisoivia signaaleja. Hoidolla on monia myönteisiä vaikutuksia mm. ruuansulatukseen ja sisäelimien toimintaan, hermoston rauhoittamiseen, nestekiertoon, rentoutumiseen sekä uneen, hormonaaliseen toimintaan ja verenkiertoon. Hoito sopii kaikenikäisille, pikkuvauvoista ikäihmisiin!Luo kotisivut ilmaiseksi!